VASA

Handelsesplanaden 16 D
65100 Vasa

BENNÄS

Mjölvägen 2
68910 BENNÄS

NÄRPES

Vasavägen 41
64200 NÄRPES

ProAgria Lantbrukssällskapet tar över stafettpinnen

Efter många år av projektverksamhet inom livsmedelsbranschen övertar ProAgria Lantbrukssällskapet ansvaret för nästa livsmedelsprojekt.

Vi är glada att ProAgria Lantbrukssällskapet tar över arbetet med livsmedelsprojektverksamheten. Det är ett naturligt steg för båda organisationerna, konstaterar Stefan Malm, VD för Dynamo Närpes.

Projektet Österbotten på Tallriken pågår under tiden 1.10.2022 – 31.12.2024. Verksamhetsområdet är hela Österbotten och målgruppen är producenter, livsmedelsföretagare och konsumenter. Gårdsbutikskartan är en central del i arbetet och även branding och aktiv informationsförmedling via mångsidiga kanaler.

Vi tar över stafettpinnen och bygger vidare på det fina arbete som gjorts inom tidigare projekt, säger ProAgria Lantbrukssällskapets direktör Meira-Pia Lohiluoma.

Målen är högt satta med projektet Österbotten på Tallriken.

Om ett par år ska vi ha startat ett kunskapscenter med hög kompetens, stort engagemang och atmosfär, säger projektledare Harriet Sundholm.

Tilläggsinformation:

Projektledare: Harriet Sundholm, 050 476 7121, harriet.sundholm@proagria.fi

Aktuellt
Victoria Vikstrand

Webinarie om miljöavtal

Vill du veta mera om miljöavtal? NTM-centralen arrangerar webbinarium om miljöavtal torsdag 13.4.2023 kl. 18-20.30.  Evenemanget är ett live-event på Teams, ingen anmälan krävs. Klicka

Läs mer »
Växtodling
Madelene Lindqvist

Växtodlingens utvecklingsprogram

Det egna företagets målsättningar borde hela tiden vara i fokus – också i dessa förändringens och ovisshetens tider. Du har säkert tidigare funderat på verksamheten

Läs mer »