VASA

Handelsesplanaden 16 D
65100 Vasa

BENNÄS

Mjölvägen 2
68910 BENNÄS

NÄRPES

Vasavägen 41
64200 NÄRPES

ProAgria Lantbrukssällskapet tar över stafettpinnen

Efter många år av projektverksamhet inom livsmedelsbranschen övertar ProAgria Lantbrukssällskapet ansvaret för nästa livsmedelsprojekt.

Vi är glada att ProAgria Lantbrukssällskapet tar över arbetet med livsmedelsprojektverksamheten. Det är ett naturligt steg för båda organisationerna, konstaterar Stefan Malm, VD för Dynamo Närpes.

Projektet Österbotten på Tallriken pågår under tiden 1.10.2022 – 31.12.2024. Verksamhetsområdet är hela Österbotten och målgruppen är producenter, livsmedelsföretagare och konsumenter. Gårdsbutikskartan är en central del i arbetet och även branding och aktiv informationsförmedling via mångsidiga kanaler.

Vi tar över stafettpinnen och bygger vidare på det fina arbete som gjorts inom tidigare projekt, säger ProAgria Lantbrukssällskapets direktör Meira-Pia Lohiluoma.

Målen är högt satta med projektet Österbotten på Tallriken.

Om ett par år ska vi ha startat ett kunskapscenter med hög kompetens, stort engagemang och atmosfär, säger projektledare Harriet Sundholm.

Tilläggsinformation:

Projektledare: Harriet Sundholm, 050 476 7121, harriet.sundholm@proagria.fi

Föreläsning
Madelene Lindqvist

Workshopserie: Boosta ditt livsmedelsföretag

Boosta ditt livsmedelsföretag! Kom med på inspirerande workshops kring marknadsföring och försäljning på nätet. Yrkeshögskolan Novia och ProAgria Lantbrukssällskapet ordnar workshops för företagare inom småskalig

Läs mer »
Evenemang
Madelene Lindqvist

Välkommen på betesträffar

Projektet Allatiders Mjölk ordnar: Betesträffar Med fokus på betesdrift för alla djurgrupper. Välkomna på studiebesök till gårdar med betesdrift! Kom med och lyssna på korta

Läs mer »
Aktuellt
Madelene Lindqvist

Sommarstängt 10-23.7.2023

Juli kom med efterlängtat regn till Österbotten efter en synnerligen torr försommar. Under juli månad kommer vi att hålla växeltelefonen stängd vecka 28-29, det vill

Läs mer »