VASA

Handelsesplanaden 16 D
65100 Vasa

BENNÄS

Mjölvägen 2
68910 BENNÄS

NÄRPES

Vasavägen 41
64200 NÄRPES

Om oss

Österbottens Svenska lantbrukssällskapet är grundat år 1904!

Vi är en medlemsstyrd, öppen och opartisk rådgivningsorganisation vars medlemmar är lantmannagillen samt enskilda personer i svenska Österbotten. Vår verksamhet skall stöda en hållbar utveckling i lantbruks- och övriga landsbygdsföretag och förstärka företagens konkurrenskraft.

Österbottens Svenska Lantbrukssällskapets högsta beslutande organ är Lantbrukssällskapets allmänna möte (årsmöte). Mötet väljer en styrelse som tillsammans med Lantbrukssällskapets direktör ansvarar för den löpande verksamheten.

Möjlighet till framgång

är vårt löfte till våra kunder! Vi har idag runt 30 rådgivare inom olika sektorer och branscher samt individuella rådgivningstjänster för att kunna utveckla våra kundernas företag. Våra tjänster är alltid sammanställda enligt kundens behov och uppbyggda enligt tankesättet: planering, förverkligande, utvärdering och förbättring – grunden för kvalitetsarbete.

Vi lyssnar på dig

Ge respons på våra tjänster och vårt sätt att fungera samt berätta gärna om dina behov och önskemål. På basen av responsen utvecklar vi vår verksamhet och våra tjänster så att vi kan uppfylla våra kunders framtida krav och behov.