Resa till Elmia lantbruksutställning 20 – 23.10.2015

Resa till Elmia lantbruksutställning

Vi ordnar en studieresa från Österbotten och Åland till Elmia Lantbruk 20 – 23.10.2015 med en avstickare till Skara där vi besöker ett nytt fähus med 6 mjölkningsrobotar + 2 vector utfodringsrobotar. Tidtabeller skickas senare.

 

Reseprogram:

Tisdag 20.10

Vi startar i Karleby på eftermiddagen och kör genom Österbotten till Åbo, håller kaffepaus i Lankoski. På kvällen avgår Viking Lines färja Grace och vi äter middag genast efter avgång.

Onsdag 21.10

Ingen frukost på båten i stället kör vi direkt till Rasta Nyköping där vi äter frukostbuffé. Vi är framme i Jönköping och Elmia utställningen 12 tiden. Portarna stänger klockan 17:00 och vi fortsätter färden till Skara där vi checkar in i dubbelrum på Best Western Jula. På kvällen äter vi middag vid hotellet.

Torsdag 22.10

Efter frukost kör vi till ett nybyggt fähus med bl.a. 6 mjölkningsrobotar + 2 vector utfodringsrobotar. Efter gårdsbesöket kör vi till Stockholm. Under eftermiddagen äter vi lunch på väg till Stockholm där det är fritt program. På kvällen avgår Viking Lines färja. Vi äter middag på färjan från stående bord.

Fredag 23.10

 Sjöfrukost vid ankomst till Åbo. Vi kör mot Österbotten med en kaffepaus i Lankoski. Beräknad ankomst till Karleby ca 15:00.

 

Pris            375 €/person

I priset     Buss tur/retur, kaffe + semla på ditresa och kaffe + bulle på hemresa vid Lankoski, båt och

ingår          hyttbiljetter i 2personers hytter, 3 frukostar, middag på båt (stående bord) tur/retur, middag på kvällen i Skara, inträde till utställningen, övernattning på Best Western Jula Hotell & konferens med frukost, lunch på vägen till Stockholm

 

Av ovanstående framgår att allt som ni behöver under resan ingår i priset, förutom utställningsdagens lunch.

 

Anmäl Dig så fort som möjligt. De första 50 anmälda ryms med (ca 30 från Österbotten och ca 20 från Åland). Svanbäcks bussar med trevlig chaufför kör oss i bekväm turistbuss. Efter anmälan kommer de att sända ut en faktura på första raten som samtidigt är bekräftelse på anmälan. Ifall oförutsedda förhinder inträffar går resan att avboka ännu i början av september (inom oktober med läkar- eller veterinärintyg) och pengarna återbetalas. Meddela i så fall genast till någon av oss

 

Vi gör allt för att ni skall trivas och känna att Ni är våra hedersgäster under resan. Anmäl till någon av oss undertecknade

 

Välkommen

Sten Häggblom, RaisioAgro,  Tel.nr 0500-261792                  

Joakim Vidjeskog, NHK-keskus, Tel.nr 040-9011243                        

 Meira-Pia Lohiluoma, ProAgria Österbottens Svenska Lantbrukssällskap, Tel. 050-5685515